Βιογραφικό

Ο Ιωάννης Κ. Τζαβές αμέσως μετά τις βασικές σπουδές στην Ιατρική και την απόκτηση της άδειας άσκησης επαγγέλματος (2003) ξεκίνησε να υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία ως ιατρός. Στη συνέχεια, το 2004 εργάστηκε ως ιατρός υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Σητείας και με το πέρας της σύμβασης  με το πιο πάνω Κέντρο Υγείας (2006) εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα παρέχοντας γενικές ιατρικές υπηρεσίες στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου .
Το 2007 ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στη Παθολογία στο Ιπποκράτειο Αθηνών μέχρι και το 2009, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα στην περιοχή του Ηρακλείου Αττικής στη κλινική Γρηγοριάδη.
Το 2011 ξεκίνησε την 4ετή εκπαίδευσή του στην Ενδοκρινολογία στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά» όπου υπηρέτησε στην Ενδοκρινολογική Κλινική του Νοσοκομείου, η οποία αποτελεί την μεγαλύτερη στην Ελλάδα ενδοκρινολογική κλινική και είναι μέχρι σήμερα το πιο σημαντικό κέντρο εκπαίδευσης στο υπερηχογράφημα του θυρεοειδή  όπου ο γιατρός είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, έχοντας εξειδικευθεί στις μεθόδους παρακέντησης (FNA) όζων θυρεοειδή και λεμφαδένων. Ο ίδιος συμμετείχε σε μελέτες της Κλινικής που έπειτα δημοσιεύθηκαν σε εγχώρια και διεθνή έντυπα.

Στα πλαίσια της ειδίκευσής  του στην Ενδοκρινολογία, εκπαιδεύτηκε στην Ενδοκρινολογία και το Διαβήτη της Κύησης στο Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου», όπως και στην Ανδρολογία στο ίδιο τμήμα, επίσης εκπαιδεύτηκε στην Παιδοενδοκρινολογία στο Νοσοκομείο Παίδων «Π&Α. Κυριακού» και τέλος στο Νοσοκομείο  «Σωτηρία» στην αντιμετώπιση παθολογικών ασθενών με ενδοκρινολογικά νοσήματα.
Ο Ιωάννης Τζαβές είναι μέλος τόσο της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας όσο και της Ενδοκρινολογικής Εταιρείας των ΗΠΑ (The Endocrine Society)
Ο ιατρός συμμετείχε σε πολυάριθμα συνέδρια του εσωτερικού και του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων στα ακόλουθα:

  • 1st International Diabetes and Obesity Forum (2010, Αθήνα) 
  • 7th World Congress on Prevention of Diabetes and its Complications (2012, Madrid) 
  • 16th Postgraduate training course on Endocrinology , Diabetes and Metabolism (12-15 Φεβρουαρίου 2015, Αθήνα) 
  • 17th European Congress of Endocrinology (16-20 Μαΐου 2015, Δουβλίνο, Ιρλανδία) .

Ιατρείο

Λεωφόρος Ηρακλείου 330

(3ος όροφος)


Νέα Ιωνία Αττικής  14231  
τηλ : 210 277 33 94
Δευτέρα - Παρασκευή
πρωί : 9.00 - 14.00

απόγευμα : 17.00 - 21.00    κατόπιν ραντεβού.